Team

Maak kennis met ons team:

David M. van Steenderen

David M. van Steenderen (1987)
Eigenaar- en sommelier
Voor het oprichten van VINEUM (juli 2014) heeft David gewerkt bij o.a.:
La Vilette *, La Vilette en Amarone *
Tevens is hij sinds medio 2010 eigenaar van wijnhandel/wijnimport
"Van Steenderen Wines" 
Favoriete ingrediënten: "o.a. Gamberi Rossi, kalfszwezerik, lever, langoustines, kaas en paddenstoelen"
Favoriete wijnen: "Wit: o.a. Meursault (1er Cru Genevrières / Perrières), Puligny-Montrachet (1er Cru Clos de la Mouchère, Les Pucelles), rood: Italiaans (Brunello di Montalcino, Super-Tuscans), rode Bourgogne, rode Bordeaux en zoet: Mosel Riesling

Sander Heemstra (1985)
Chef-kok
Sander heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Old Dutch, de Harmonie en La Stanza
Favoriete ingrediënten: "Kalfszwezerik, langoustines, eendenlever en perziken."
Favoriete wijn: "Amarone della Valpolicella."  

Liselotte Donker

Liselotte Donker (1990)
Gastvrouw
Liselotte heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Niven *, Fred * en Amarone *
Favoriete ingrediënten: "Seizoensingrediënten (de eerste: mosselen, Hollandse asperges, tuinbonen, Hollandse aardbeien, rabarber e.d."
Favoriete wijn: "Billecart-Salmon Brut Rosé, Meursault en Saint-Aubin."

Stef Cords (1988)
Sous chef-kok
Stef heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Groenland (Utrecht) de Engel en de Harmonie
Favoriete ingrediënt(en): "Kreeft, paddestoelen, kaas"
Favoriete wijn: "Klassieke wijnen (Bourgogne, Bordeaux, etc.)"

John de Wildt

John de Wildt (1975)
Assistent maître- en assisent sommelier
John heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Parkzicht, O' Pazzo en La Vilette
Favoriete ingrediënt(en): "(Oosterschelde) kreeft!"
Favoriete wijn: "Meursault en Brunello di Montalcino."

Niels Kopmels (1978)
Sommelier
Niels heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
La Provence, Parkheuvel ** en het Wereldmuseum *
Favoriete ingrediënt(en): "Eendenlever, kalfszwezerik, truffel"
Favoriete wijn: "Duits zoet (gerijpt) en Brunello di Montalcino."

Roos van der Stad (1994)
Leerling kok niveau 4
Favoriete ingrediënt(en): "Truffel, (rood) vlees."
Favoriete wijn: "Duitse lichtzoete Riesling (Kabinett / Spätlese.)"

Simon Zwoferink (1997)
Leerling kok