Reserveren

 

U kunt bij ons telefonisch reserveren of bij voorkeur via het formulier hieronder.

Voor het plaatsen en/ of bespreken van een groepsreservering kunt u dagelijks met ons bellen tussen 15:30-16:30 uur. Dank!
Ter voorbereiding kunt u onderstaand formulier gebruiken:

sheet Vineum - leeg.pdf

 

Vineum respecteert samen met haar gasten de Corona maatregelen! Onze aandacht voor u in de vorm van zeer smakelijke gerechten, goed passende wijnen en veiligheid geven u het genieten zoals het was!


Wij raden u aan indien u met de auto komt te parkeren in de APCOA garage of de garage van het Museum Boijmans. Beide op loopafstand van +/- 5 minuten.


Wanneer wij open mogen zijn houden wij vanzelfsprekend rekening met uw gezondheid & veiligheid (en die van ons zelf). Wij hebben er absoluut géén baat bij teveel gasten binnen te laten of meerdere shifts te draaien, dus u bent van harte welkom bij ons zodat u weer kunt genieten als vanouds.


Bij mooi weer draaien we zowel lunch als diner in onze stadstuin (gepaste afstand tussen alle tafels!) en bent u welkom op ons terras voor (eveneens gepaste afstand tussen alle tafels). Bij minder weer binnen, uiteraard ook hier gepaste afstand tussen alle tafels en ventileren wij door ramen/ deuren op te zetten en raamventilatoren die op grote hoogte lucht verplaatsen in het restaurant.


Kom ontspannen genieten bij ons, hopelijk tot snel na heropening!