Team

Maak kennis met ons team:



David M. van Steenderen (1987)
Eigenaar- en sommelier
Voor het oprichten van VINEUM (juli 2014) heeft David gewerkt bij o.a.:
La Vilette *, La Vilette en Amarone *
Tevens is hij sinds medio 2010 eigenaar van wijnhandel/wijnimport
"Van Steenderen Wines" 
Favoriete ingrediënten: "o.a. Carabineros, kalfszwezerik, lever, langoustines, kaas en paddenstoelen"
Favoriete wijnen: "Mosel (Kabinett, Spätlese en zoeter...), Bordeaux (zowel wit én gerijpt rood), Bourgogne (Meursault, Puligny-Montrachet, Chambolle-Musigny, Morey-Saint-Denis, Gevrey-Chambertin, Vosne-Romanée), Piemonte (Barbaresco, Barolo), Toscana (Brunello, Super-Tuscan)." 

Danny Mouthaan (1985)
Chef kok
Danny heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Oud Sluijs ***, Zeezout en Jules
Favoriete ingrediënten: "Buikspek, paling & ganzenlever"
Favoriete wijnen: "Bourgogne & Champagne"

John de Wildt

John de Wildt (1975)
Assistent maître- en assisent sommelier
John heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Parkzicht, O' Pazzo en La Vilette
Favoriete ingrediënt(en): "(Oosterschelde) kreeft!"
Favoriete wijn: "Meursault en Brunello di Montalcino."

Mike Winchester (1994)
Sous chef-kok
Mike heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Jules, Walk'in Fish
Favoriete ingrediënt(en): "Langoustine, mosselen, kalfszwezerik, jus de veau, paling en truffel."
Favoriete wijn: "Champagne/ Riesling/ Grüner Veltliner."

Niels Kopmels (1978)
Sommelier
Niels heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
La Provence, Parkheuvel ** en het Wereldmuseum *
Favoriete ingrediënt(en): "Eendenlever, kalfszwezerik, truffel."
Favoriete wijn: "Duits zoet (gerijpt) en Brunello di Montalcino." 

 

Marc Stendahl (1996)
Sommelier
Marc heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
FG **
Favoriete wijnstreek: Bourgogne

Fabian van Niekerk (2002)
Chef de Partie

Anfernee Bhalla (2001)
Chef de Partie

Lisa Weijnen (1995)
Chef de Rang

Lisa Roojers (1997)
Chef de Rang

Jenai Silverio (1999)
Leerling kok

 

Maître Lalou (2019)
Anti Stress Manager & Head of Security