Team

Maak kennis met ons team:



David M. van Steenderen (1987)
Eigenaar- en sommelier
Voor het oprichten van VINEUM (juli 2014) heeft David gewerkt bij o.a.:
La Vilette *, La Vilette en Amarone *
Tevens is hij sinds medio 2010 eigenaar van wijnhandel/wijnimport
"Van Steenderen Wines" 
Favoriete ingrediënten: "o.a. Carabineros, kalfszwezerik, lever, langoustines, kaas en paddenstoelen"
Favoriete wijnen: "Mosel (Kabinett, Spätlese en zoeter...), Bordeaux (zowel wit én gerijpt rood), Bourgogne (Meursault, Puligny-Montrachet, Chambolle-Musigny, Morey-Saint-Denis, Gevrey-Chambertin, Vosne-Romanée), Piemonte (Barbaresco, Barolo), Toscana (Brunello, Super-Tuscan)." 

Danny Mouthaan (1985)
Chef kok
Danny heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Oud Sluijs ***, Zeezout en Jules
Favoriete ingrediënten: "Buikspek, paling & ganzenlever"
Favoriete wijnen: "Bourgogne & Champagne"

John de Wildt

John de Wildt (1975)
Assistent maître- en assisent sommelier
John heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Parkzicht, O' Pazzo en La Vilette
Favoriete ingrediënt(en): "(Oosterschelde) kreeft!"
Favoriete wijn: "Meursault en Brunello di Montalcino."

Mike Winchester (1994)
Sous chef-kok
Mike heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
Jules, Walk'in Fish
Favoriete ingrediënt(en): "Langoustine, mosselen, kalfszwezerik, jus de veau, paling en truffel."
Favoriete wijn: "Champagne/ Riesling/ Grüner Veltliner."

Niels Kopmels (1978)
Sommelier
Niels heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
La Provence, Parkheuvel ** en het Wereldmuseum *
Favoriete ingrediënt(en): "Eendenlever, kalfszwezerik, truffel."
Favoriete wijn: "Duits zoet (gerijpt) en Brunello di Montalcino."

Lukas Wiegman (1992)
Sommelier
Lukas heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.:
FG **, Attica ***
Favoriete ingrediënt(en): "Cêpes & truffel."
Favoriete wijn: "Nebbiolo & Riesling."

Fabian van Niekerk (2002)
Chef de partie

Anfernee Bhalla (2001)
Leerling gespecialiseerd kok 

Jenai Silverio (1999)
Leerling kok

 

Maître Lalou (2019)
Anti Stress Manager & Head of Security