Ons Team
Maak Kennis met het team
van VINEUM
David van Steenderen
Eigenaar - SommelierVintage 1987
Favoriete ingrediënten:
Carabineros, kalfszwezerik, lever, langoustines, kaas en paddenstoelen
Favoriete wijnen:
Mosel, Bordeaux en Bourgogne
Voor het oprichten van VINEUM (juli 2014) heeft David gewerkt bij o.a.: La Vilette *, La Vilette en Amarone *
Danny Mouthaan
ChefkokVintage 1985
Favoriete ingrediënten:
Buikspek, Paling & Ganzelever
Favoriete wijnen:
Bourgogne & Champagne
Danny heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.: Oud Sluijs ***, Zeezout en Jules
John de Wildt
Ass. Maître-SommelierVintage 1975
Favoriete ingrediënten:
(Oosterschelde) kreeft!
Favoriete wijnen:
Meursault en Brunello di Montalcino
John heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.: Parkzicht, O' Pazzo en La Vilette
Lisa Weijnen
Chef de RangVintage 1995
Favoriete ingrediënten:
Buikspek, foie, zwezerik, coquille. Voor desserts warm en koud combinatie
Favoriete wijnen:
Ripasso, Bourgogne Pinot Noir, Chardonnay achtige dingetjes…
Tolga Sisman
Chef de PartieVintage 1993
Favoriete ingrediënten:
Lam, witlof, paddenstoelen en orgaanvlees
Favoriete wijnen:
Chablis, Beaujolais, Rioja, Sherry, and Icewine
Juriaan Ketting
Leergierige leerlingVintage 2005
Favoriete ingrediënten:
Smaak aan het ontwikkelen...
Favoriete wijnen:
Nog aan het proeven...
Niels Kopmels
SommelierVintage 1978
Favoriete ingrediënten:
Eendenlever, Kalfszwezerik en Truffel
Favoriete wijnen:
Duits zoet (gerijpt) en Brunello di Montalcino.
Niels heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.: La Provence, Parkheuvel ** en het Wereldmuseum *
Manuela dos Santos
Chef de rangVintage 1976
Favoriete ingrediënten:
Oesters, Langoustines, Escargots, Lever, Kaas
Favoriete wijnen:
Houtgerijpte Chardonnay, Amarone van Quintarelli, Sticky dessert wijnen
Polyxeni Gkogka
Chef de partieVintage 1997
Favoriete ingrediënten:
Fresh pasta, cheese, truffle, tonka beans
Favoriete wijnen:
Moscato, Chianti, Vinsanto
Marc Stendahl
Chef de Rang & SommelierVintage 1996
Favoriete ingrediënten:
Kalfszwezerik, Ree, Kreeft, Truffel
Favoriete wijnen:
Champagne, Bourgogne, Loire Chenin Blanc
Marc heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.: FG **
Finn van der Kwast
CommisVintage 2008
Favoriete ingrediënten:
Smaak nog aan het ontwikkelen.. 85%...
Favoriete wijnen:
Nog even wachten tot 23-07-2026…
Anfernee Bhalla
Chef de PartieVintage 2001
Favoriete ingrediënten:
Chocolade, matcha, lychee, mango
Favoriete wijnen:
Champagne en Pesquera Reserva